1 березня 2021 р.

1 березня - Всесвітній день котів 😺🐈😸



Бойко Б. В. Котик Клаптик : вірші, оповідання / Богдана Бойко ; мал. Олена Трусова. - Х. : ТОВ "Сінтекс, ЛТД", 2010. - 64 с. : іл. - (Веселі друзі).

Дорогий читачу! Господарі у цій книжечці - коти, киці, кошенята. Але ти зустрінешся не тільки з ними. Бо нас оточує стільки всього цікавого!

А у тебе є вдома котик? Чи на дачі, у дворі або в селі у бабусі? Напевне, ти любиш цих гордих незалежних тварин, а з книжки дізнаєшся про веселі, часом казкові пригоди наших чудових друзів.




Деніелс Л. Котик-безхатько / Люсі Деніелс ; [пер. з англ. Олександри Куцан]. - Х. : АССА, 2019. - 144 с. - (Історії порятунку).

Після переїзду до бабусі Амелія почувається самотньою. Вона сумує за великим містом і друзями, аж доки не потрапляє до "Ковчега" - місцевої ветеринарної клініки. Невже нарешті здійсниться найзаповітніша мрія дівчинки - допомагати лікарям рятувати тварин? Та спершу Амелія має довести, що достатньо відповідальна для такої справи. Разом зі своїм новим другом Семом вона мусить знайти маму новонароджених кошенят. І часу в  них зовсім обмаль...