18 квітня 2023 р.

До уваги випускників!

    Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури  (ІІНО КНУБА) – це провідний навчальний заклад будівельного профілю в системі післядипломної освіти України.

Головним напрямком діяльності інституту є підготовка, перепідготовка та підвищення  кваліфікації фахівців з метою набуття ними якісного освітнього рівня, нової спеціальності (кваліфікації).

Підготовка фахівців в ІІНО КНУБА здійснюється за денною, вечірньою та заочною формами здобуття освіти (передбачене онлайн навчання за всіма формами, зв’язок з викладачем відбувається в синхронний або асинхронній формі). В інституті працюють декілька навчальних платформ, що дає доступ здобувачеві освіти до матеріалів в будь-який час доби та з будь-якого місця перебування, таким чином навчання може здійснюватися без відриву слухачів від їх основного місця роботи.

Також важливою перевагою є те, що вступ до ІІНО КНУБА для здобуття освітнього рівня «бакалавр» на деякі спеціальності відбувається тільки по мотиваційному листу (без сертифікату ЗНО або НМТ).


В інституті працюють різноманітні курси за наступними напрямами: ВІМ – проектування з використанням додатків AutoCAD та ArhiCAD; дизайн інтер’єру приміщень; основи академічного рисунку; історія архітектури та містобудування.

З урахуванням того, що фахівці із зазначених вище професій будуть вкрай необхідні Україні після закінчення війни, з метою відбудови країни, пропонуємо налагодити плідне співробітництво та надати можливість громадянам України отримати нові спеціальності та підвищити їх професійний рівень.

Терміни здобуття освіти на ОС «Бакалавр»:

-         на базі повної загально середньої освіти – 3 роки 10 міс.;

-         на базі ОКР «Молодший спеціаліст», ОС «Фаховий молодший бакалавр» та ОС «Бакалавр» – 1 рік 10 місяців або 2 роки 10 місяців (в залежності від стандарту спеціальності та спорідненості базової освіти до бажаної).

Детальну інформацію щодо освітніх можливостей ІІНО КНУБА можна отримати на офіційному сайті Інституту – https://iino.knuba.edu.ua

Зареєструйся та тримай руку на пульсі під час вступної кампанії 2023 разом з ІІНО КНУБА – https://iino.knuba.edu.ua/2017-08-27-11-37-25/forma-opytuvannia-dlia-vstupnyka

Контактний телефон для отримання консультацій: (050) 740 57 57