16 травня 2023 р.

До уваги вчителів, учнів 9-х класів та їх батьків🎓

    Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного надає учнівській молоді можливість здобути якісну освіту й пов'язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.

    Ліцей продовжує фунціонувати під час повномасштабного вторгнення з дотриманням усіх заходів безпеки. Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та інших закладів вищої освіти сектору оборони України.
    Право на вступ до ліцею мають юнаки та дівчата - громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї.
    У зв'язку з наявністю вакансій оголошується також додатковий набір юнаків і дівчат на навчання в 11 клас. Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, https://vml.mozello.com/ та сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/Військово-морський-ліцей та за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14, тел.:0487481060, 0958165506, 0979163559.