22 березня 2018 р.

Весна бринить струною гілочки



            У рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання до Всесвітнього дня поезії  з учнями 5-Б класу проведено поетичне панно «Весна бринить струною гілочки».
           Захід розпочала бібліотекар Ольга Іванівна Лужна читанням власного есе «О, Березню! Мій смутку, окрилена печаль…». Потім на фоні мелодії діти читали пейзажну прозу, ліричні поезії, есе, а бібліотекар і класний керівник Оксана Іванівна Логуш супроводжували кожну палітру художнього опису пробудження весни. Музика колоритних художніх образів верби, вільхи, берези уявно впліталася у пісню жайворонка, в тепле та лагідне весняне сонце і проникала у глибину дитячого світовідчуття. Інтонаційне читання нікого не залишило байдужим, бо твори, які вони читали, були сповнені справжньої непідробної любові до природи, рідного краю, людини. Природа у чудовій пейзажній ліриці оживала, дихала, думала і переживала, сумувала і раділа, як людина.
Завідувач бібліотекою Любов Олександрівна Любомська закарбувала щасливі і незабутні моменти поетичного панно у фотографіях.