1 жовтня 2018 р.

Розпочався Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Відкриття місячника шкільних бібліотек відбулося 01 жовтня на загальношкільній лінійці.

Учні 4-Г класу Созанська Софія, 8-Б класу Калин Софія та 8-В класу Делікат Євген і Гаврилюк Соломія висловили привітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та Міжнародного дня шкільних бібліотек, який відзначається кожного четвертого понеділка жовтня. 






Цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек буде відбуватися під гаслом "Шкільна бібліотека - центр творчого розвитку дитини" (до 100-річчя від дня народження видатного українського педагога-гуманіста, вченого зі світовим ім’ям В. О. Сухомлинського).
В. О. Сухомлинський приділяв велику увагу творчому розвитку кожної дитини, спираючись на загальнолюдські, громадянські цінності, дбав про забезпечення фізичного, морально-духовного, культурного формування особистості, виховання соціально зрілого громадянина України. 
Шкільна бібліотека є однією з ланок у системі формування творчого учня, найповнішого розкриття його здібностей і нахилів. Залучаючи дитину до читання, сучасна бібліотека не тільки відкриває шляхи до важливих джерел інформації, але й робить значно важливішу справу - сприяє творчій самореалізації особистості.