7 лютого 2022 р.

До уваги абітурієнтів та учнів старших класів!

Хімічний факультет запрошує абітурієнтів та учнів старших класів до участі у Всеукраїнській олімпіаді Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії!
Олімпіада проходитиме в два тури: відбірковий (дистанційний) з 20 січня по 01 березня 2022 року та фінальний (очний) 16 квітня 2022 року.
До участі допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення Олімпіади.
Учасникам фінального туру Олімпіади, які набрали не менше ніж 90% балів нараховуються додаткові бали до сертифіката ЗНО з хімії – 20 балів, але не вище 200 балів за предмет – при розрахунку конкурсного балу під час вступу до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Для успішного проходження відбіркового туру Олімпіади необхідно зареєструватися на сайті приймальної комісії Університету https://vstup.knu.ua/ та завантажити виконані завдання в особистому кабінеті до 01 березня 2022 року.
Реєструйтесь та слідкуйте за оголошеннями на сайті хімічного факультету https://chem.knu.ua/ua/for_entrant/pre_exams_contest/
та на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/chem.univ/