20 жовтня 2023 р.

Година ствердження вітчизності "У нас у серцях горить єдина мрія!"

Ми віримо в єдність і Перемогу,
Ми віримо в щастя на рідній землі!
    З метою формування громадянських цінностей, виховання патріотизму як усвідомленого почуття любові до Батьківщини, 20 жовтня з учнями 8-В класу (класний керівник - Юлія Грицак) проведено годину ствердження вітчизності "У нас у серцях горить єдина мрія!". Захід пройшов у рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно!"
    Під час зустрічі учні Матрофайло Олег, Ткачук Роман, Смутко Микола, Романів Роман, Вовкунець Матвій, Барчук Денис, Стефанів Матвій, Демків Ілля, Шкурін Артем та учениці Мисак Вікторія, Мельник Євгенія, Кіщук Богдана, Оленюк Соломія, Хвалка Анастасія, Салій Вікторія, Климишин Анна представили увазі слухачів прозові та поетичні твори дітей, що в умовах повномасштабної війни, стали свідками її руйнівної сили, якої у сучасному світі не зазнавала жодна держава. Адже вже дев'ять років поспіль українці героїчно захищають від загарбника свою рідну землю.
    Сьогодні всі українці борються за право мати щасливе майбутнє. Усвідомлюючи важливість внеску кожної людини, старшокласники вирішили, що їх місія - відстоювати ідеї свободи та незалежності нашої країни, бути розумними, наполегливо вчитися, щоб довести, що ніякі труднощі не зламають українських дітей.