23 жовтня 2023 р.

Усний журнал за енциклопедією "Велика книга маленьких українців"

    23 жовтня з нагоди відзначення Міжнародного дня шкільних бібліотек та в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек з учнями 4-А класу (класний керівник - Іванюк Галина Василівна) проведено усний журнал за енциклопедією "Велика книга маленьких українців".
     Впродовж заходу учні та учениці перегорнули десять "сторінок" за розділами українознавчого видання для дітей: "Україна як держава", "Цікавинки з історичного минулого України", "Видатні українці", "Славетні міста й визначні місця", "Географія нашої країни", "Природа України: рослинний і тваринний світ", "Особливості української мови", "Побут нашого народу: традиційне житло, інтер'єр, одяг", "Завдяки чому українці відомі у світі?", "Свята українців". Добірка цікавих розповідей покликана виховувати у дітей любов до рідного краю й гордість за свою державу. Ця книга, чудово ілюстрована й написана живою, образною мовою, допомогла четвертокласникам легко зрозуміти й запам'ятати багато важливих фактів про нашу країну, адже маленькі українці прагнуть більше знати про історію, культуру й традиції своєї Батьківщини.
     На звершення заходу учениці Ковалевська Софія, Джуган Анна, Петрів Анна, Іздрик Владислава та учні Николин Віталій, Неспляк Остап долучилися до загальношкільної акції "Подаруй бібліотеці книгу".