27 квітня 2021 р.

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ, ВИПУСКНИКИ 9-их,10-их,11-их класів!


Комунальний заклад «Міжгірський медичний фаховий коледж» Закарпатської обласної ради в 2021 році проводить набір для здобуття фахової передвищої освіти, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра галузі знань 22 Охорона здоров’я, за спеціальністю 223 Медсестринство (спеціалізації: Сестринська справа, Лікувальна справа).
Набір абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.) проводиться на перший курс денної форми здобуття освіти на місця державного (регіонального) замовлення та за кошти фізичних або юридичних осіб (термін навчання 4 роки). Обсяг державного (регіонального) замовлення на спеціальність Сестринська справа становить 30 місць, на спеціальність Лікувальна справа – 15.
Конкурсний відбір проводиться на основі вступних іспитів: українська мова (диктант) і біологія (тести).
Початок прийому документів 29 червня 2021 року.
Особи, які здобули повну загальну середню освіту (11кл.) можуть вступати на другий курс денної форми здобуття освіти на місця за кошти фізичних або юридичних осіб (термін навчання 3 роки). Конкурсний відбір проводиться на основі сертифікатів ЗНО за 2018, 2019, 2020, 2021 рр. Приймаються сертифікати з таких предметів: українська мова (українська мова та література) – обов’язково, біологія, хімія або історія України – один з предметів на вибір вступника. Мінімальна кількість балів для участі в конкурсному відборі – 100.
Також є можливість вступу без ЗНО для випускників 11 кл. на основі вступних іспитів: українська мова (тести) і біологія (тести).
Початок прийому документів 01 липня 2021 року.
Наші випускники матимуть можливість здобути бакалаврський рівень вищої освіти за спеціальностями «Фізична терапія, ерготерапія» та «Менеджмент в охороні здоров’я» на базі коледжу зі скороченим терміном навчання завдяки спільним освітнім програмам із ЗВО чи продовжити навчання на 2-гому курсі ЗВО за спеціальністю «Медицина».

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті коледжу http://mgmedkoledg.kl.com.ua/ або за тел. 0314621576. Також шукайте нас в facebook.