21 квітня 2021 р.

Фізичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує на навчання випускників, які цікавляться фізикою, комп’ютерними технологіями та програмуванням.

У 2020 році ми вперше в Україні започаткували нову дуже перспективну освітню програму «Квантові комп’ютери та квантове програмування» (https://qcqp.lnu.edu.ua/).

14 квітня 2021 року в Університеті відбулась онлайн-презентація цієї інноваційної програми, переглянути її в записі можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=En-SmLDzMLc.
8 квітня було проведено онлайн зустріч з абітурієнтами «Дні відкритих дверей 2021. Фізичний факультет», подивитися можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=P4yBmmPUMEQ.
Ви зможете дізнатися про умови вступу на фізичний факультет, освітні програми, навчання на найкращому факультеті університету та перспективи працевлаштування. Онлайн зустрічі з абітурієнтами ми проводимо часто, слідкуйте за новинами на сайті фізичного факультету.
Ще в Університеті започатковано проект для майбутніх абітурієнтів «Університет для учнів». Фізичний факультет презентував уже кілька публікацій, з якими можна ознайомитися за посиланнями:
Всіх охочих навчатися у нас на факультеті ми запрошуємо прийняти участь в Олімпіаді з фізики, це дасть додаткові бали до сертифікатів ЗНО. Інформацію про Олімпіаду знайдете за посиланням: https://physics.lnu.edu.ua/.../vseukrainska-olimpiada-z....
З великою повагою, адміністрація фізичного факультету
Наша адреса:
Фізичний факультет ЛНУ імені Івана Франка
вул. Кирила і Мефодія, 8, м. Львів, 79005
Телефонуйте:
(032) 239-41-16 (деканат фізичного факультету);
+38-063-1945728 (секретар деканату Наталія Гладка).