14 лютого 2023 р.

"Люби і тебе любитимуть": до Дня святого Валентина

Зимова пора найбагатша на свята. І сьогодні, 14 лютого –  світле, чарівне свято усіх закоханих – День Святого Валентина.  В цей день свої почуття ми висловлюємо «валентинкою» –  листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» – це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній.
         З нагоди свята всіх закоханих в читальному залі бібліотеки Калуського ліцею № 10 експоновано книжкову виставка-інсталяцію «Люби – і тебе любитимуть», на якій представлені твори присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники-лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У центрі виставки – «книжкове серце»,  яке так і заманює до читання, прикрашає незвичним дизайном і зваблює до книжок. А ще на виставці представлені «Валентинки від українських та світових класиків».
      Отож запрошуємо читачів завітати у бібліотеку та вибрати для прочитання любовну історію до смаку, насолодитися любовною лірикою поетів, зачитати цитати-валентинки від класиків, а також зробити селфі-згадку на пам’ять біля книжкового серця.