14 лютого 2023 р.

Найкращий подарунок - книга

          14 лютого – це не тільки свято закоханих. Це ще й Міжнародний день дарування книг. Він об’єднує всіх, хто любить читати. Цього дня дарують книги друзям та незнайомцям, віддають їх бібліотекам, школам, дитячим будинкам чи просто залишають у людних місцях. Цей день можна назвати ще й Днем закоханих у книжки.
         З нагоди цього свята та за ініціативи класного керівника Вікторії Дяків до бібліотеки ліцею завітали учні 6-Б класу з чудовими подарунками – книгами. Школярі ознайомилися з історію встановлення цього свята та переглянули відео про церемонію піднесення подарунку книги у японців.
         Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання. Подарована бібліотеці книга – це радість не лише одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох її шанувальників. Бо книги в бібліотеці – це мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого. Щиро дякуємо класному керівнику Вікторії Георгіївні та учням 6-Б класу за книги, які для нашої книгозбірні стали чудовим подарунком та звичайно віднайдуть свого читача.