21 березня 2024 р.

Відеоперегляд "Незвичайні книги". Бібліотечні розмальовки (в рамках Тижня дитячого читання)

         Книга – це велике диво, створене людиною. Вона – найкращий порадник, наставник та мудрець. За допомогою книги можна зазирнути в майбутнє, або ж дізнатися, як жили в сиву давнину. Щодня ми маємо справу із книгою в школі та вдома. Книги ведуть нас від пізнання перших істин все далі і далі. А ще книгу по праву можна назвати восьмим чудом світу, яке створила людина.
Сьогодні в рамках Тижня дитячого читання у бібліотеці побували вихованці групи подовженого дня (вихователь І.В. Чміль). Юні школярики переглянули відео та дізналися про те, як «народжується» книга, які етапи вона проходить перш ніж попасти до читача, скільки людей і машин працює, щоб надрукувати книгу.
Також діти з цікавістю та приємними враженнями переглядали відео про найдивовижніші дизайнерські книги: про найбільші і найменші книги, про найдорожчу та найтовстішу книгу у світі, про книгу-приправу, про книги з квіткових пелюсток, книги-тунелі та інші незвичайні книги. Демонстровані відео приємно здивували юних школярів та змусили їх по-новому поглянути на своїх вірних паперових друзів.
Загалом діти весело та з користю провели час у бібліотеці: переглядали відео, читали книги та розмальовували улюблених літературних героїв.